El Carnestoltes 2022 arriba a la fi amb un sabor agredolç a la Marina

L’Institut Domènech organitza una petita rua per carnaval

Alejandro Flores

Els estudiants del Lluís Domènech i Montaner van protagonitzar una rua de carnaval on no van faltar les disfresses més originals. Des d’extraterrestres fins a pirates, comptant amb la participació dels professors que anaven de superherois, tots van recórrer el barri davant l’atenta mirada dels veïns i  veïnes.

Creuant els blocs de la SEAT, fins i tot un veí va voler ensenyar la rua a la seva dona, amb qui estava fent una videotrucada. Els estudiants de secundària que participen en el programa  Fem Ràdio, impulsat pels mitjans de comunicació de la Marina junt amb la col·laboració del Pla de Barris, van ser els encarregats d’informar en directe dels esdeveniments de la rua.

El confeti i una banda de percussió no va faltar en una celebració que va creuar el nou skatepark i va passar pel Passeig de la Zona Franca, fins a fer una batucada final davant la Sala Pepita Casanellas, última parada d’una rua on els estudiants van posar el seu gra de sorra per donar-li un toc carnavaler al barri de la Marina.

Activitats i disfresses omplen la Marina per Carnestoltes 

Carlos Ruano

El dos de març, va acabar amb l’enterrament de la sardina el Carnestoltes de 2022 a la Marina. Els més petits han pogut gaudir d’un munt d’activitats com la creació d’una “màscara carnavalera”, del dijous Gras o del Carnaval infantil, el fet de no haver celebrat la tradicional rua de Carnestoltes, que queda posposada pel juny,  ha deixat a tothom a mitges. Els veïns i veïnes del barri de la Marina es van haver de desplaçar cap al districte de l’Eixample i de les Corts per poder presenciar-la.

Amb tot i això s’ha pogut veure una gran participació en les diferents activitats organitzades. El Carnaval infantil de la Marina, que es va celebrar a la plaça de la Marina el dissabte va omplir la plaça de nens i nenes que van voler participar en el concurs de disfresses.

Una vegada finalitzat el Carnestoltes d’enguany, molts ja tenen posada la vista a la rua del juny, i fins i tot al carnestoltes de l’any vinent, que començarà el 18 de febrer!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.