Treballar a l’estiu 2015

El Punt d’Informació Juvenil Sants-Montjuïc informa//

S’apropa l’estiu i des dels Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, conjuntament amb Barcelona Activa i el Consell Comarcal del Barcelonès, t’oferim una gran varietat d’activitats dins la campanya “Treballar a l’estiu 2015”. Una campanya que es realitza els mesos d’abril i maig, oferint als joves entre 16 i 35 anys un seguit de xerrades i activitats per donar eines i recursos per a la recerca de feina. També es podrà consultar a cada PIJ un recull d’ofertes de feina de temporada.

Quines activitats organitzades PIJ de Sants-Montjuïc?

Dilluns 27 d’abril a les 18h “Treballar en esports d’aventura” al PIJ de Sants-Montjuïc. El Pallars Sobirà és la comarca que té una oferta i producció més àmplia d’activitats d’esports d’aventura i turisme actiu, sent líders en aquest àmbit a Espanya. Aquesta xerrada us aproparà als tipus de treballadors que demanen en el sector i els requisits que han de complir. Xerrada a càrrec de Florido Dolcet Esteve, president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura i Turisme Actiu del Pallars Sobirà.

Com participar en les activitats?

Per tal de poder participar en les diferents activitats, cal apuntar-se prèviament mitjançant: www.barcelona.cat/treballtemporada o preguntar al Punt d’informació Juvenil del teu barri o districte.

Al PIJ de Sants-Montjuïc et poden informar de les activitats, així com donar un cop de mà en la teva recerca de feina els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 /elpunt@bcn.cat). A l’antena de la Marina del Port els pots trobar els dimarts i dijous de 17 a 20.30h al Passeig de la Zona Franca, 185 (tel. 93 256 37 36).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.