Una manifestació en contra les sentències de l’efecte Can Vies causa desperfectes a la seu del Districte

Dijous 26 de març a les 20:00h es va celebrar una manifestació en suport als condemnats de Can a tres anys i mig de presó. En total, s’han condemnat tres joves acusats de llençar ampolles de vidre contra furgonetes dels Mossos d’Esquadra durant els aldarulls de Can Vies. La defensa recorrerà contra la sentència a l’Audiència de Barcelona.

Durant la manifestació, en la qual van participar 370 persones i que va sortir de la plaça de Sants i va recórrer el carrer dels Jocs Florals, Constitució, Gavà, la carretera de la Bordeta, el carrer d’Hostafrancs de Sió, Creu Coberta, Premià i plaça Osca, es van fer pintades en diferents llocs del mobiliari públic, i també es van trencar vidres i caixers automàtics. Es calcula que els desperfectes ascendeixen a un total de 2.104 euros.

L’atac més remarcable és el sofert a la façana principal de la seu del Districte, ja que aquest és un edifici catalogat construït amb pedra de Montjuïc en el qual les taques de pintura que li han produït són de difícil reparació, donat que aquest tipus de pedra porosa requereix una intervenció de neteja complicada.

El Districte de Sants-Montjuïc manifesta la seva “condemna rotunda a aquests atacs que es produeixen per part de grups violents al mobiliari públic, i sobre el patrimoni històric del districte, que són absolutament injustificats i completament inadmissibles”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.