El centre de dones Àncora organitza un diumenge de paella amb havaneres i rom cremat

Festa centre de dones Àncora

Una tarda d’allò més entretinguda i fraternal és la que es va celebrar el diumenge 26 de maig als Jardins d’Elíes Ortiz, al costat del Centre de dones Àncora, al carrer Sant Eloi, número 5. És el tradicional dinar que organitza aquesta septuagenària entitat que treballa en la defensa dels drets de les dones.

Així, un mural sencer recollia els més de setanta anys en fotografies que animaven la curiositat del més d’un centenar de persones que s’hi van apropar. Tallers de costura i de pintura, entre molts altres, són l’excusa per convidar altres dones i crear espais de confiança i donar-se suport mutu.

A la trobada es va servir paella, postres dolces i s’hi va sortejar un cobertor de llit treballat artesanalment pel grup de dones. Ja a la tarda, el grup Folk Montjuic va delectar les persones assistents i el rom cremat de l’Abdó Florencio va ser la cirereta d’una tarda de veïnatge i retrobaments.

A l’acte també s’hi van apropar algunes autoritats del Districte com la regidora Raquel Gil, el president del Consell municipal del Districte de Sants-Montjuic, Marc Serra o el diputat socialista Ignasi Conesa. A més dels consellers Ana Trapero, Jorge Trujillo o Núria Pey

A hores d’ara el Centre de dones Àncora el lidera la històrica líder veïnal Maria Ortega, reconeguda amb la medalla d’honor de la ciutat.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.