Onda Cero i El Consorci de la Zona Franca atorguen el V premi ‘Ciutat solidària’

Reconeixement a l’acció social de petites ONG

  • El guardó reconeix la millor tasca social de les entitats que han participat en l’espai Ciutat Solidària del programa “La Ciutat”.
  • L’espai Ciutat Solidària s’emet cada dimecres amb el patrocini del CZFB per donar a conèixer la tasca d’entitats en els àmbits de la cooperació, la salut, la infància, l’educació o el tercer sector social.
     
    Barcelona, 20 de novembre 2017.- El proper dimecres 22 de novembre es donarà a conèixer els guanyadors de la cinquena edició dels Premis Ciutat Solidària organitzat per Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) amb el suport de Renfe per reconèixer la tasca social de les ONG i les entitats socials.
    Els guanyadors seran escollits entre les 40 entitats que han participat aquesta temporada al programa “La Ciutat” d’Onda Cero dins l’espai setmanal ‘Ciutat Solidària’ que s’emet els dimecres a les 13 hores amb el patrocini del CZFB.
    L’espai dóna a conèixer la labor que fan les entitats socials i ONG’s, i fa difusió de la seva tasca envers els col·lectius més necessitats o en àmbits com la infància, la pobresa, l’educació i el lleure, la salut, la reinserció sòcio-laboral o la cooperació internacional. Aquesta serà la cinquena temporada de l’espai `Ciutat Solidària’, pel qual ja han passat prop de 200 entitats socials de la ciutat de Barcelona.

    El premi vol contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió de dos guardons: el guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros, i l’accèssit del premi. Les dues entitats guardonades obtindran, a més, una litografia d’autor i una campanya de comunicació específica per donar a conèixer les seves activitats a traves d’Onda Cero, així com un obsequi de vals de transport de Renfe.

    L’acte de concessió de premis tindrà lloc a l’Hotel España de Barcelona (c/Sant Pau,9) el dimecres 22 de novembre a les 13 hores, en el transcurs d’un programa especial de “La Ciutat” amb Mònica GüntherPau Bartrolí. Els dos locutors presentaran l’acte que comptarà amb la presència del director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell, del delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, del director general de Onda Cero, Ramon Osorio, i dels membres del Jurat del Premi, integrat per representants de les entitats guanyadores d’anteriors edicions.

     CONVOCATÒRIA INFORMATIVA

    Dia: Dimecres 22 novembre 2016

    Hora acte lliurament:          13:00 hores

    Lloc:  Hotel España (c/Sant Pau, 9)
           

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.