El Consorci de la Zona Franca de Barcelona treu a concurs públic el fitxatge d’una persona estratega per a l’economia 4.0, una aposta excepcional per la innovació

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha reforçat la seva aposta per la innovació, tant en la seva organització com en la seva comesa corporativa i ha decidit per primera vegada en la seva història, treure a concurs públic el fitxatge de la persona que ha de dirigir la seva nova àrea d’Economia 4.0.
Aquest excepcional concurs públic per a la direcció d’Economia 4.0, al qual poden concórrer les empreses especialitzades en selecció de personal, preveu que les empreses de headhunters puguin materialitzar les seves ofertes fins al proper 22 de novembre, de manera que l’obertura de l’oferta econòmica tindrà lloc el 14 de desembre d’enguany.
Segons s’explica en el plec de condicions, “el Consorci està apostant amb absoluta decisió per la inversió en tecnologia, innovació i en adaptar tot el potencial de l’economia 4.0 a la seva proposta de valor per a la seva àrea d’influència”, una iniciativa que “evolucionarà gràcies a la incorporació de socis institucionals que jugaran un paper clau en el desenvolupament del projecte”.
 
L’entitat perfila aquesta transformació cap a la nova indústria avançada amb socis o partners especialitzats en tecnologia i innovació que cobreixin aspectes concrets. Així, s’estan ultimant acords de col·laboració institucionals i d’assessoria amb diferents partners, tant en l’àmbit sociològic (que orienti sobre les tendències socials), com eltecnològic (en l’avantguarda del coneixement tècnic), l’acadèmic (que doni proximitat al món de les start-ups i elsbusiness angels), com en l’àmbit del teixit empresarial.
La nova persona responsable d’Economia 4.0 formarà part de l’alta direcció de l’empresa, comptarà amb un equip propi i haurà d’implementar i consolidar el projecte de transformació, actuant de promotor, coordinant els recursos i proveïdors externs i gestionant la seva materialització administrativa i financera.
Per a la candidatura del lloc, es valorarà l’experiència i relacions amb els principals centres de desenvolupament tecnològic en l’avantguarda nacional i internacional, a més de comptar amb un perfil innovador i comercial (vegeu plec de condicions).
El CZFB és una entitat pública de dinamització econòmica, que opera principalment en l’àrea metropolitana de Barcelona, que administra els seus actius i que gestiona el Polígon Industrial de la Zona Franca i la seva Zona Franca Duanera. Afavoreix la projecció internacional de Barcelona, Catalunya i Espanya als sectors industrial, logístic, immobiliari i firal.
Amb una missió corporativa orientada al progrés econòmic i social a partir de la generació d’activitat econòmica, aquesta entitat que va complir recentment el seu centenari ha contribuït, en cada cicle històric, al creixement de la seva àrea d’influència amb iniciatives pioneres al seu temps.
L’organisme rector del Consorci, el seu plenari institucional, està format per representants del Govern d’Espanya, l’Ajuntament de Barcelona i les principals entitats de l’àmbit econòmic de la ciutat, un organisme rector les decisions del qual  reflecteixen el seu esperit de concertació i l’impuls a la col·laboració públic-privada.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.