Jordi Hereu considera que Barcelona està ben posicionada per ser una de les referències de la nova indústria a Espanya

El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, va visitar les instal·lacions del DFactory Barcelona, on va comprovar de primera mà l’activitat d’aquest centre d’innovació que aposta pel desenvolupament de la indústria 4.0, cosa que situa la Ciutat Comtal com un dels punts de referència de la indústria del segle XXI a Espanya.

Hereu va reconèixer la importància de tenir centres com aquest per al desenvolupament d’aquesta nova indústria i per assolir un dels nostres objectius prioritaris del Govern que és el de la reindustrialització.

En aquest entorn, tecnologies com la impressió 3D, robòtica, ciberseguretat i blockchain, intel·ligència artificial o sensòrica donen lloc a una nova manera de produir, molt més sostenible. “Totes aquestes tecnologies són fonamentals per a la transformació del sector industrial, l’atracció de noves activitats productives i la millora de la competitivitat de la nostra indústria”, ha assenyalat el ministre.

DFactory és una incubadora de projectes multidisciplinaris que té per objectiu fomentar la col·laboració entre les empreses, la incorporació de talent especialitzat i la convergència de noves tecnologies que afavoreixin el desenvolupament tecnològic i econòmic de la societat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.