El BNEW – Barcelona New Economy Week del Consorci de la Zona Franca serà referent en tecnologia de continguts gràcies a SIRT

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona signa un acord amb SIRT que farà possible el disseny i l’aplicació de la plataforma tecnològica feta a mida de la Barcelona New Economy Week.

 

  • El projecte contempla diferents aspectes claus com la necessitat de generar un ampli networking i agendes B2B amb algoritmes basats en IA, experiències digitals en espais a través de realitat augmentada i experiències presencials mitjançant tècniques hologràfiques.

 

Barcelona, 23 de juny de 2020. – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, organitzador del BNEW – Barcelona New Economy Week, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre a Barcelona, ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa tecnològica catalana SIRT perquè desenvolupi el disseny i l’aplicació tecnològica feta a mida d’aquest important esdeveniment que serà molt innovadora i diferent a les solucions que existeixen actualment en el mercat.

Mitjançant l’acord, SIRT desenvoluparà d’una banda, una plataforma que integrarà esdeveniments digitals i esdeveniments produïts de manera presencial per les properes edicions del BNEW i d’altra banda, serà el proveïdor tecnològic en els edificis singulars on es realitzin els diferents actes dels esdeveniments BNEW.

SIRT dissenyarà SIRT una plataforma en la qual podran realitzar integracions de xerrades online i presencials basades en la seva estratègia CDN alhora que farà costat a les integracions de les infraestructures necessàries per a dotar de tecnologia en els edificis singulars on es decideixi realitzar les ponències físiques.

En la definició del projecte, SIRT ha tingut en compte diferents aspectes claus com son la necessitat de generar un ampli networking entre els assistents i generar agendes B2B mitjançant algoritmes basats en AI (intel·ligència artificial), generar experiències digitals en espais dissenyats amb AR (realitat augmentada) i experiències presencials a través d’escenografies que utilitzaran tècniques hologràfiques.

Grupo SIRT és una empresa catalana implantada en tot el territori nacional dedicada a la integració de Infraestructures de Telecomunicacions. La proposta de valor de la companyia es centra per una banda en la capacitat consultiva i la qualitat en la prestació de serveis de Telecomunicacions conjugada amb la seva capacitat Innovadora i orientació a projectes de negoci.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.