Els joves dels instituts del barri gaudeixen d’un 3×3 de bàsquet

El districte de Sants-Montjuïc juntament amb la taula d’esports celebra un 3x3 de bàsquet on participen tres instituts, XXV Olimpíada, Domènech i Muntaner i Consell de Cent, amb un total de 230 estudiants.

Les activitats esportives s’han fet un lloc a l’agenda del districte i cada vegada són més els projectes que es porten endavant. Una d’aquestes iniciatives es diu “fem esport” i consisteix a apropar un esport, diferent cada mes, als joves mitjançant campionats entre diversos instituts. El passat mes de gener va ser el vòlei i aquest febrer és el bàsquet l’esport principal.

“Ara engeguem un projecte per potenciar l’esport en les noies. Hem observat que les noies quan passen a l’institut deixen de fer esport, i aquest projecte és dirigit aquestes nenes. Aquest projecte l’estem iniciant amb la taula d’esports del districte i es diu, som noies, fem esport” explicava la tècnica de promoció d’esports del districte Sants Montjuïc, Maite Bertrán.

L’organització dels partits i dels nens depenia de l’Andreu Farrera, president de la taula d’esports que mostrava la seva felicitat en veure els 230 nens que han acudit a la fita, “tot està rodant molt bé, és el primer cop que ho fem i sempre hi ha coses a millorar però els nens estan molt contents i tot està sortint com esperàvem.”

Andreu Farrera, president de la Taula d’Esport de la Marina .

La Mariona Canadell és professora d’Educació física a l’INS Domènech i Muntaner i li agrada molt aquest tipus d’actes “sortir de l’institut sempre agrada al jovent, els nens gaudeixen competint contra altres que no siguin els seus companys. A més estem gaudint de les noves instal·lacions del barri que molts de nosaltres encara no havíem vist.” El pavelló de La Marina està ple de nens i nenes que no paren de jugar a bàsquet, cada 10 minuts un partit nou així tots tenen la possibilitat de gaudir de les instal·lacions. Esport i diversió són dues paraules que ressonen en aquests murs i és que els joves semblen està molt animats per jugar contra els altres, i sobretot guanyar. “L’acte és divertit, i així et dóna la possibilitat de conèixer gent d’altres instituts”, diu la Lucía, alumna de l’IES Domènech i Muntaner.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.