Dissabte de Festa Major dedicat a les famílies

Infants de Cases Barates juguen a la plaça Falset. (Alejandro Flores).

La Festa Major de la Marina ha començat, i amb ella les activitats que busquen potenciar els vincles entre les famílies del barri. Entitats i equipaments com el Centre Cívic la Cadena, Tata Inti i la TIAF han preparat tallers durant el matí de dissabte perquè mares, pares i infants passin una bona estona refugiats de la calor. 

El Centre Cívic la Cadena ha preparat una sèrie d’activitats familiars amb espais lliures per al lleure. Els i les participants s’han refrescat de les altes temperatures preestiuenques amb un esmorzar saludable on han tingut protagonisme els lactis i les fruites. La lectura, el dibuix i la complicitat entre mares, pares i infants ha acabat amb una contacontes i una mostra d‘Amb “G” de Guix, on les famílies han experimentat amb el dibuix expressiu a l’ombra dels blocs d’Estrelles Altes. 

Patis Oberts també s’ha deixat veure a l’Escola Seat, on s’han organitzat diverses activitats lliures per a tota la família. Els més petits han jugat a futbol, a pintar un mural, a fer circ, a pintar-se la cara i a jugar al frisbi als espais d’ombra del pati, una iniciativa que compta amb el suport de la Taula d’Infància, Adolescència i Famílies. I a la plaça Falset, com també és habitual, el projecte Juguem a les Places ha dinamitzat la plaça Falset amb els més petits de la mà de Tata Inti, i l’Escola El Polvorí ha celebrat una Jornada de Portes Obertes amb més activitats!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.