Tarda d’orquestra… i de festa jove!

La banda de música La Valenciana toca al parc de Can Sabaté davant de prop de 300 persones. (Alejandro Flores).

La tarda del dissabte ha donat per molt. La Festa Major ja ens porta les primeres postals on molts veïns i veïnes han sortit al carrer per gaudir de la música, grans, petits i joves, en una jornada on no han faltat els comentaris sobre la investidura del nou alcalde de Barcelona. Política a part, el dissabte prenien protagonisme els més joves, amb les melodies més actuals, i el públic més gran amb la música clàssica i la sardana omplint el parc de Can Sabaté.

L’Espai Jove La Bàscula celebrava, com cada trimestre, la mostra de final de curs d’uns tallers que reuneixen a molts joves del barri. I amb motiu de les festes del barri, ho feien amb la Festa Major Jove: una batucada i un concert de solistes i bandes musicals convidaven a ballar. La bona vibra entre el públic, que ha gaudit al ritme dels timbals, ha permès que el jovent passés una bona estona amb amics i amigues, que després han seguit la festa amb DJ Ruslana a l’skatepark.

L’orquestra també és festa, i no hi ha festa sense orquestra! Tant és així, que el Parc de Can Sabaté ha omplert totes les cadires que s’aplegaven al voltant de La Valenciana, una vuitantena de músics dirigits per Vicent Coleto. Entremig de l’acte, el mestre Josep Mut li ha compost una peça a Víctor Núez, de la Joia de Montjuïc, com a homenatge per la seva carrera i dedicació amb la banda. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.