Ja arriba la Festa Major a la Marina!

La presentació del cartell és el tret de sortida per a més d’una cinquantena d’activitats

Amb la calor prèvia a l’estiu, és hora de gaudir als carrers del barri amb la família i amics, i també de la Festa Major de la Marina. Del 16 al 25 de juny, les entitats han organitzat diferents activitats dirigides a tots els públics, dues setmanes amb tallers i festa que donaran el tret de sortida oficial el dijous 22 amb el pregó a la plaça Marina, però que enguany comencen a partir de la segona quinzena de juny. 

Com l’any passat, es mantenen les activitats més tradicionals i es tornen a celebrar les Festes Majors descentralitzades per grups d’edats: infants, adolescents i gent gran tindran, de nou, activitats específiques. Us deixem amb el cartell!

I com estem a un barri de barris, no ens podem oblidar de les activitats que s’organitzen a cadascun dels indrets de la Marina, com és el cas d’Eduard Aunós, Can Clos o Sant Cristòfol. A continuació, algunes de les activitats que s’hi fan!

El passat dimecres, 7 de juny, es presentava oficialment el cartell de la Festa Major. La veïna Ángela María Benito era la guanyadora del concurs per fer gal·la del cartell que representaria la Marina durant els propers dies. Com comentava l’Ángela, va dissenyar el cartell de manera que els veïns de totes les barriades se sentissin representats i representades. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.