La Marina rep un reconeixement de l’AMIC per la seva tasca informativa

El president de l'AMIC, Ramon Grau, i el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró directora del Diari La Marina, Yohany Limpias

Victor Recacha 

El diari La Marina ha rebut un reconeixement “a la tasca informativa, social i de difusió de la llengua catalana al llarg d’aquests 25 anys” per part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC). Una associació que integra 355 mitjans de proximitat, tant portals de notícies digitals com capçaleres de premsa (amb una tirada conjunta de més d’un milió i mig d’exemplars).

L’AMIC inclou mitjans de l’àmbit territorial de parla catalana com ara el diari Ara, 20 Minutos Barcelona, El Periòdic d’Andorra, el Diari de Girona o La Marina, que fa 30 anys que va començar a emetre com a mitjà radiofònic (Ràdio Zona Franca, ara La Marina FM) i 25 com a diari en edició impresa i digital (lamarina.cat).

El reconeixement es va atorgar en la 22a Assemblea General Ordinària de l’AMIC, que es va celebrar a l’Hotel Ciutat de Granollers el passat 14 de juny. Ramon Grau, president de l’AMIC i Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat van entregar-lo a la periodista i presidenta de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL), Yohany Limpias.

Al llarg de l’assemblea, es va fer balanç del darrer any i es van fixar objectius de cara als reptes del futur. També es va reelegir Ramon Grau com a president al capdavant d’una junta de govern a la qual s’incorpora, com a vocal, Alejandro Ladrón de Guevara, editor de Valenciaextra.com, amb l’objectiu de representar i visibilitzar els mitjans del País Valencià, segons un comunicat publicat per l’associació mediàtica. El president Grau, editor del grup Totmedia, va agrair la confiança en la seva candidatura per a seguir treballant quatre anys més sobre tres eixos: “utilitat, representativitat i professionalitat”.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Jordi Puigneró (JxCat) i l’alcalde de la ciutat vallesana on es va celebrar la jornada, Granollers, Josep Mayoral i Antigas (PSC). Hi van assistir, també, més de 120 representants dels mitjans associats, així com una trentena de proveïdors i representants institucionals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.