Les pensions han protagonitzat el segon debat de consellers

Aquest dimecres 14 de març ha tingut lloc el segon debat de consellers de la temporada en el que han participat tots els representants polítics del barri de la Marina i del districte de Sants-Montjuïc.

Els partits que han participat han sigut Barcelona en Comú, amb la seva portaveu Esther Pérez, el Grup Municipal Demòcrata amb Sergi Sarri, Ciutadans amb David Labrador, Esquerra Republicana amb Marta Alonso, el Partit Socialista amb Albert Deusedes, el Partit Popular amb el seu portaveu, José Antonio Calleja i la CUP, per primer cop, amb Neus Roca. Per tant, tots els partits polítics han tingut representació.

El tema principal que ha dirigit el debat han sigut les valoracions de la vaga feminista del passat 8 de març. A més a més, s’ha posat sobre la taula el debat de les pensions que tant de ressò social està tenint aquests últims dies. El tema ha generat el debat i la controvèrsia d’opinions entre els diferents representants polítics que han participat reiteradament defensant les seves posicions i explicant les possibles solucions a un futur tan incert pels actuals i els propers pensionistes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.