El Regidor ens parla de l’actualitat més propera del mes d’octubre

Aquesta setmana, el regidor del districte Jordi Martí ens ha visitat com cada mes per parlar d’aquells temes que més preocupen als veïns i veïnes dels nostres barri.

L’entrevista s’ha centrat amb la dificultat per aprovar els pressupostos de Barcelona i també del districte Sants-Montjuïc davant el desacord entres les diferents forces polítiques.

Una altra dels temes destacats ha estat l’obra d’urbanització del carrer d’Antoni de Capmany, situat al barri de Sants. D’aquesta manera hem conegut amb més detall les fases del procés de remodelació de la zona i la data final que es preveu per acabar les obres. Alhora hem fet referències al calaix de les vies de Sants, un tema polèmic davant la preocupació de veïns i veïnes que van participar a l’estiu amb l’Ajuntament per aprovar un projecte conjunt.

També són temes que han estat sobre la taula l’aprovació del projecte de cobertura i tancament de la pista poliesportiva del parc de les Tres Xemeneies, la polèmica que s’amaga rere l’obra de remodelació del barri de Can Clos i els problemes que tenen moltes entitats per la falta de locals per desenvolupar adequadament les seves activitats.

Durant la segona part del programa ens hem dedicat a tractar aquelles queixes i preguntes que els nostres veïns ens han fet arribar a través de les xarxes socials, de les opinions que les nostres companyes de producció, Júlia Llauradó i Natàlia Morales, han recollit pels carrers dels nostres barris o a través de trucades en directe.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.