Per què hem de sortir al carrer?

M’agradaria comentar una notícia que crec que explicaria el perquè a finals de juny cal treure la senyera multicolor de casa. És cert que sota la parafernalia festiva i sota de les immenses imatges que la premsa d’aquest i de molts altres països intenten vendre al món LGBT de promiscuïtat absoluta , s’amaga el motiu real que ens motiva a sortir al carrer.

No et demano, apreciat lector, que estiguis a favor o en contra de la gent que sent una diferent estimació per gent del mateix sexe o dels dos. Només et demano una certa reflexió, senzilla i útil.

Rússia s’ha sumat a la promoció de lleis a favor de la homofòbia, de privar-los el dret fonamental del dret internacional que és el dret a la vida digne. Actualment hi han 56 països en que reconèixer que ets gai o que algú et denunciï de ser-ho et pot costar la llibertat i en set la vida.

Rússia reobre el tema donant via lliure a que els teus veïns et denunciïn i sense caldre proves, prohibint-los la donació de sang i tot això davant de la pasivitat policial per les diferents promocions d’alguns grups radicals que torturen – en el sentit literal del mot – a joves i adolescents gais.

Espanya va legalitzar el matrimoni homosexual al 2005 per una proposta de campanya del govern de Zapatero, no entraré en la discussió de si és o no aquest terme el més adequat, sincerament aquest país té molts altres problemes i de més grosos.

El que pretenc descriure aquest cop, amic/ga, és que no tot es tan fàcil i dir que en l’època que vivim això ja no és un problema és una mentida. Aquest col·lectiu, com t’he descrit, segueix estan perseguit, amenaçat i són víctimes de la ira del que la societat moderna diu “valors familiars”.

Si la seva culpa és estimar on està el problema?

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.