Presentada la campanya de voluntariat pel Gran Recapte

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de Novembre caldran 25.000 voluntaris per als més de 2.000 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats arreu de Catalunya.

La coordinadora de campanya, Sabine Hindersin, ha recordat les funcions de voluntaris i coordinadors, i ha destacat com a novetat d’enguany que els voluntaris podran modificar de manera àgil el seu torn o punt de recollida a través del web del Gran Recapte. Tot seguit ha presentat l’espot protagonitzat pels voluntaris de la passada edició i que és tot un reconeixement als milers de persones que fan possible el Gran Recapte.

Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona, que en nom dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya ha comentat que l’objectiu del Gran Recapte 2015 és, com en anteriors edicions, “recollir el màxim d’aliments per donar resposta a les necessitats persistents de moltes persones”.

Ja podeu registrar-vos com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.