Nova campanya del Punt d’Informació Juvenil: “Un món d’oportunitats”

Del 5 de novembre al 3 de desembre els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona realitzen la campanya “Un món d’oportunitats”, una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona amb el servei de l’Assessoria en Mobilitat Internacional dels PIJs de Barcelona. www.bcn.cat/bcnalmon

Amb el lema “De BCN al món!”, la campanya inclou 14 tallers informatius en que s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats.

Es tractaran en profunditat els recursos disponibles per estudiar, treballar i fer voluntariat als diferents països (beques, borses laborals, homologació d’estudis…) i, al mateix temps, es donarà informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d’idiomes…).

La campanya finalitzarà amb una jornada de “voluntariat al món” que es realitzarà a l’Espai Jove la Fontana el dimecres 3 de desembre, on participaran diferents entitats per presentar els seus projectes de voluntariat internacional, i on també es donarà protagonisme als voluntaris perquè comparteixin les seves experiències.

El PIJ de Sants-Montjuïc realitza la xerrada “Estades a Austràlia”, a càrrec de Jhon Rochlin, cònsol honorari del Consulat d’Austràlia a Barcelona, i de Marta Moreno, de l’agència GoStudy Australia. S’informarà sobre temes de treball, estudis i voluntariat, i cal destacar que es farà especial esment al visat Work and Holiday Australia. Aquest visat s’ha obert per primer cop per a espanyols enguany! La xerrada es portarà a terme el dimecres 19 de novembre a les 18h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ de Sants, 79) Les inscripcions es realitzen al PIJ Sants-Montjuïc.

El Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc realitza assessories de mobilitat internacional els dilluns al matí de 10.30 a 13.30h. Per més informació els pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

També són a l’Antena de la Marina del Port els dimarts i dijous de 17 a 20:30h, al Passeig de la Zona Franca, 185. Telf. 93 256 37 36.


Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada