Es renovaran diversos parcs infantils de la Marina durant el 2015

Aquest matí el tinent alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha presentat el Pla de Racons Infantils posat en marxa per l’Ajuntament de Barcelona, que preveu la creació durant el 2015 de deu nous parcs a la ciutat comtal, un per a cada districte,  i la renovació de 44 espais ja existents. 

Sants Montjuïc incorporarà un parc infantil a la Ronda del Mig (banda mar, al carrer Antoni Capmany). Pel que fa els espais ja creats, i focalitzant en la Marina, les reformes inclouran el canvi dels jocs del Parc Can  Sabaté i el ubicat al carrer Alumini amb la Carretera del Prat (davant de l’IES Domènech i Montaner), aquest segon també patirà la renovació del paviment. A més, es modificarà l’espai infantil de la pl. Teresa Claramunt, el parc de Can Clos i  el dels Jardins de la Mediterrània. 

A nivell de ciutat, aquest pla significarà la tematització d’algunes àrees amb elements de contes i dibuixos populars, com els de Pilarín Bayés, l’habilitació d’espais d’ús mixt per persones grans i nens petits, i l’aplicació de les noves tecnologies, com els codis QR, que expliquin la història del parc o de l’entorn. 

Amb un pressupost de 20, 2 milions d’euros, el pla proposa renovar fins a 220 àrees de joc de les 794 existents a la ciutat durant el pròxim mandat, fins el 2019.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.