Un incendi a la botiga Món Animal de la Rambla Badal provoca la mort d’uns 300 animals

Ahir, poc després de les 11 de la nit, es notificava un incendi a la botiga Món Animal, situada a la rambla de Badal, al barri de la Bordeta. El foc va causar la mort de gairebé 300 animals que es trobaven a l’establiment, entre els quals hi havia rèptils, peixos i ocells.

Deu unitats de Bombers de Barcelona van treballar per extingir les flames, fins ben bé les 5 de la matinada. Van haver de tallar el trànsit del carrer i una part dels veïns del mateix edifici van ser evacuats pel fum. L’escola bressol situada al costat de la botiga no ha obert avui les portes per les afectacions a la via. L’incendi no ha causat cap ferit greu, però dues persones van haver de ser assistides per inhalació de fum.

El regidor, Marc Serra, feia ressò a les xarxes socials de la notícia: “L’incendi ha estat extingit pels bombers de Barcelona sense que hi hagi veïns ferits de gravetat. No obstat, hem de lamentar la mort dels animals que hi havia a la botiga. Un comerç molt estimat al barri”

Tot i que es desconeixen encara les causes que podrien haver originat el foc, s’ha obert una investigació i la principal hipòtesi és que podria haver estat a causa d’un curtcircuit a la zona dels terraris.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.