Tallers per millorar els hàbits de les persones grans

Carlos Ruano

A partir del pròxim 1 de març els majors de 65 anys del barri podran gaudir de l’Aula de Salut, setze tallers en què es donaran a conèixer recursos destinats al benestar integral. Així, cada dimarts de 10h a 12h la sala Pepita Casanellas acollirà activitats relacionades amb alimentació saludable, moviment i activitat, risoteràpia, teatre o benestar emocional.

Aquesta activitat es realitza per ajudar a millorar la salut de la gent gran de la Marina, sobretot aquells amb poca xarxa familiar o social, que vulguin conèixer i connectar-se amb gent del seu entorn. L’objectiu és evitar situacions de solitud no desitjada i d’aïllament social, cada cop més comuns en el col·lectiu.

El període d’inscripció finalitza el 14 de març i hi ha tres opcions per fer-ho: emplenant un formulari en línia, anant al Casal de Barri La Vinya (espai Vila Veïna) o trucant al 930 000 460. Les persones que s’hi vulguin inscriure, s’hauran de comprometre a assistir a totes les sessions, excepte els casos en què hi hagi causes justificades.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.