Tito Lossio “No hauríem d’haver baixat mai”

Tito LassioERIC BARRACHINA

1. Una gran temporada que acaba amb el millor premi possible…

Sense dubte ha estat una gran temporada. Crec que tant jugadors com cos tècnic hem gaudit i alhora hem après molt. S’ha creat un gran grup humà que ha crescut molt durant tots aquests mesos que han treballat junts i això és el que ha fet que hem pogut aconseguir el premi de l’ascens.

2. Una dura eliminatòria davant el Camprodon que a la tornada va fer perillar l’ascens.Com vas veure el Play-Off?

El Camprodon va resultar ser un equip molt dur, sobretot a casa seva. A priori no semblava que fos el pitjor rival que ens pogués tocar i tot i així va ser difícil. Si abans del partit d’anada em diuen que signes el 2-0 sense dubte que ho hagués fet. Però després de veure el partit crec que els vam deixar escapar vius. Al partit de tornada les coses van ser diferents i ells ho van intentar de totes les maneres. De totes maneres el gol que vam marcar ens va donar vida durant el partit i ells amb l’ansietat de voler aconseguir marcar va fer que cometessin moltes errades. Al final amb més nervis dels que volíem vam aconseguir l’ascens.

3. Segur que és difícil destacar un de sol, però quin creus que va ser el moment clau de la temporada?

Complicat de destacar-ne un de sol. De totes maneres crec que tot va començar a ser real el dia que vam empatar el partit contra el Molletense que al cap de 15 minuts es van ajornar. Aquell dia vam sortir amb la moral pels núvols i no vam tornar a perdre cap partit fins a Camprodon.

4. Què significa pel club recuperar la categoria?

És molt important. Pel club significa recuperar una categoria d’on no hauríem d’haver baixat mai. El Sants és un club històric i crec que ha d’estar el més a dalt possible.

5. Era l’objectiu inicial l’ascens?

No ens ho van posar com a objectiu al començament. Érem conscients de la joventut del grup i també que era un equip que es feia nou i havia d’adaptar-se. Això si tothom era conscient que s’havia baixat i aquesta era una temporada per estar a dalt, lluitant com a mínim pels primers llocs.

6. Primer any amb el primer equip després de portar el juvenil. Quina valoració fas del teu primer any?

He acabat molt content personalment. He viscut molt bons moments i he après molt de tothom. Crec que ha estat un any important de cara a tot el que vulgui fer en un futur.

7. Un equip molt jove amb molta gent del juvenil. ¿Quin valor li dones?

És un equip molt jove però amb moltíssima qualitat. El fet d’haver fet una temporada com aquesta i amb un equip amb una mitjana d’edat de 20-21 anys té molt valor. Hem respost molt bé a la confiança que des del club se’ns va donar i hem fet que es pugui veure el bon treball que es fa al futbol base.

8. L’any que ve de nou a 1a Catalana. Com afronta l’equip la nova temporada? I Tito Lossio?

Tots afrontem el repte amb molta il·lusió i ganes. Volem seguir creixent i el fet de competir en una categoria superior ens ajudarà molt. Sabem que serà molt difícil però el repte ens agrada i anirem per totes.

9. S’ha pensat a reforçar l’equip amb algun fitxatge?

Si, algun reforç sí que farem, pocs però en farem. Volem mantenir el bloc perquè crec que s’ho han guanyat. De totes maneres volem donar sortida a gent que no ha entrat gaire per poder mantenir aquest esperit competitiu.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.