Fem repàs del curs: SETEMBRE 2013

El curs va començar parlant dels 60 anys d’història del Polvorí, els seus orígens –coincidents amb el congrés eucarístic de 1952 i les remodelacions que s’han fet i les que continuen pendents.

Unes altres remodelacions que també van ser noticia foren les dels Jardins de Ca l’ Alena, que tot just començaven. A més, es donava nom al carrer perpendicular a Sant Eloi, en homenatge a Mossèn Carles Oller.

La gran novetat en matèria de transport fou l’ anunci de la substitució de la línea 72 d’autobús pel V3, la primera de les fases del nou pla ortogonal d’autobusos que afectava directament el barri de la Marina (l’ H12 ja circulava, però sense arribar a entrar al barri, per la Gran Via). Va fer-se efectiu al novembre.

Per últim, coincidint amb el principi de curs, es tancava la campanya de recollida d’aliments estiuenca del Banc d’Aliments, amb gran éxit de participació. I abans d’entrar a les aules, els docents de l’INS Doménech i Montaner protestaven amb samarretes grogues contra les retallades. En aquesta línea explicaven també com es vivia l’ inici de curs a l’ INS Montjuïc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.