La UE Sants assoleix l’ascens

ERIC BARRACHINA// Tan sols un any ha sigut el que la UE Sants ha estat a 2ª Catalana. Després d’una temporada on s’ha fet la millor segona volta de la història del club (14 victòries i 4 empats), l’equip de Tito Lossio torna a 1ª Catalana. Els verd-i-blancs han fet bo el 2-0 de l’anada tot i perdre a domicili per 3-1 amb un Camprodon que ha dificultat molt la feina als nostres.

El partit començava amb un ritme de joc molt alt. Tot i la intensitat, una malentesa entre el porter local i el defensa ha propiciat el primer gol del Sants que s’avançava al marcador al minut 2 de partit. Poc els hi ha durat l’alegria perquè en la següent jugada el Camprodon empatava per mitjà de Miki Soler que rematava un centre dins de l’area.

Sota el domini del Camprodon arribava una altra jugada desafortunada però aquesta vegada era Fran Avilés el que fallava deixant un mà a mà contra el porter que els locals no han desaprofitat. Amb el 2-1 al marcador ningú dels dos equips dominava. Al minut 35 Sergio Navarro rebia la seva primera targeta groga i 10 minuts més tard la segona en una jugada on l’àrbitre ha interpretat que havia simulat una caiguda.

Amb el marcador en contra i un home menys el Sants afrontava la segona part amb un resultat just però favorable. Com a la primera part els dos equips van sortir molt actius i les ocasions se succeïen. Al minut 70 els de Tito Lassio han tingut una ocasió molt clara de cap que el porter local ha refusat.

La inferioritat ha obligat als verd-i-blancs ha retrocedir la línia defensiva però l’entramat dissenyat pels de Sants ha permès limitar molt les ocasions rivals. L’única manera ha sigut de cap quan al minut 87 els de Camprodon posaven el 3-1 que feia perillar l’ascens dels nostres. Amb els nervis a flor de pell i uns últims minuts d’infart la U.E Sants ha consumat el seu retorn a 1a Catalana aguantant el marcador que els hi era favorable.
 durant els 4 minuts d’afegit.

Salvador Franco, el president de l’entitat, ha volgut agrair a l’afició del Sants que s’ha desplaçat en massa al Camp de la Vila de Camprodon i que no ha deixat d’animar en cap moment. També ha dedicat el triomf a Vicenç Bellida, expresident del Sants, que tant ha fet per l’esport al districte i a Josep Del Pozo antic membre de la junta que fa escassos dies també ens va deixar.

Fotografia: Sergi Vargas (Golcat.com)

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.