Un cap de setmana ple d’activitats a la Marina

És setembre i el curs ja s’ha posat en marxa i la Marina ha tornat de les vacances amb molta energia! Tanta que aquest cap de setmana podem, si volem, no parar de fer activitats i de molt variades!

Comencem dissabte 18 amb doble sessió d’esports:

A les 10:30 tenim una cita amb la matinal esportiva Temps de Dona, Temps d’Esport que es farà als Jardins dels Drets Humans. Una activitat ja consolidada al barri, organitzada per les dones d’Estrelles Altes i que aquest any celebra la seva 7a edició. Així que poseu-vos les vambes i participeu de les activitats que acabaran amb la tradicional coreografia grupal!

I també a les 10:30 comences les semifinals del torneig memorial Alejandro Pardo, que enfrontarà a 4 entitats de bàsquet del districte de Sants-Montjuïc. El torneig organitzat pel Club Esportiu La Marina celebra la seva segona edició i convida a gaudir dels que segurament seran disputats partits al Poliesportiu La Marina.

I si amb tant d’esport acabeu cansats, a la tarda tenim una proposta més relaxada, des de La Marina FM conviden a gaudir d’un triple concert d’havaneres amb homenatge inclòs. A partir de les 18 h a la Sala Pepita Casanellas els cants de Cuba ens permetran allunyar-nos de la rutina i apropar-nos al mar.

Diumenge 19 arriba el gran colofó del cap de setmana, durant tot el matí els veïns i veïnes de Plus Ultra celebren la Trepitjada de Raïm, aquest any amb algunes restriccions, però amb les sardanes, la trepitjada i el most assegurat!

I acabem amb una reivindicació. L’Engranatge convida a participar en la protesta que s’ha organitzat a Barcelona,  per mantenir l’espai natural del Prat, en contra de l’ampliació de l’aeroport, sortint des de la Marina en grup a les 10:30 a la Plaça Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.