La jornada d’Ary Esport fa èmfasi en la importància del moviment del cos

Redacció: Vanesa Alemán
Fotografia: Andrea Bello

L’associació Ary Esport consolida la seva jornada esportiva amb diverses activitats dedicades als moviments del cos. Aquest acte es va dividir en cinc classes que tractaven moviments diferents: el moviment conscient, el meditatiu, el que es realitza a partir de la dansa i el moviment espontani. A més a més, es van utilitzar diferents tècniques per abordar-los. El pilates, el ioga i la dansa contemporània van ser els principals protagonistes utilitzant eines d’aquestes disciplines per poder mostrar els beneficis de l’esport, no només físicament, sinó també psicològicament, i sobre tot, posant molt d’èmfasi a les articulacions.

Alberto Costas, monitor d’Ary Esport i encarregat de dur a terme la classe de moviment conscient, ha afirmat que el principal objectiu d’aquesta iniciativa és que persones sedentàries puguin tenir un ampli ventall de possibilitats per practicar esport. A més a més, com associació busquen “introduir novetats en els seus exercicis i sorprendre al públic”. A diferència d’altres cops, l’associació ha deixat de banda la nutrició per centrar-se plenament en els beneficis del moviment per a la ment. Yolanda Gutiérrez, presidenta d’Ary Esports, ha assegurat que, generalment, “les persones no es preocupen dels moviments que fan”. Per aquesta raó, és necessari conscienciar a tothom de la importància d’aquest fet.

Aquest cop l’èxit ha sigut absolut. Tal com ha afirmat la Yolanda, “s’han ocupat totes les places previstes” i l’objectiu per a futures sessions serà augmentar l’espai on realitzar les activitats perquè pugui caber més gent. D’aquesta manera, assegura que no només venen persones del barri de La Marina, sinó també d’altres zones de Barcelona com la Barceloneta o fins i tot, Badalona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.