Torna el ciclisme al Districte de Sants-Montjuïc

Albert Aguilar

El Club Ciclista Catalunya-BCN farà una exposició que commemora el 75è aniversari de l’entitat

Tot just després d’acabar les entregues de premis per l’Escalada Solidària al Castell de Montjuïc, el Club Ciclista Catalunya-BCN ha anunciat que farà una exposició a les Cotxeres de Sants del 19 de març a l’1 d’abril per celebrar el 75è aniversari de l’entitat.

L’exposició repassarà la història del Club Ciclista Catalunya-BCN i els visitants podran veure en primera persona quina ha estat l’evolució del ciclisme en les últimes dècades a Catalunya.

El dissabte 20 de febrer el Club Ciclista Catalunya-BCN ha retransmès en streaming la presentació del cartell per l’exposició. Els dos principals protagonistes de l’esdeveniment eren el president de l’entitat esportiva, Josep Beltran, i l’artista del Districte i autor del disseny, Joan Pallarola.

A més de l’exposició, el 21 de març se celebrarà la quarta edició de la Matinal Ciclista a Sants-Montjuïc. Aquesta prova té lloc cada any al districte a l’inici de la primavera i es fa alternativament una edició a Sants i una altra a La Marina. Tot i que la Matinal que es va suspendre l’any passat a causa de la covid-19 estava prevista a La Marina, la prova d’enguany tindrà lloc al barri santsenc. Els participants competiran agrupats per edats i gènere en 6 categories que abasten dels 15 als 39 anys: “handbike”, cadets, juniors, Sub-23, Màster 30 i elits.

El 22 de març, tot just un dia després de celebrada la Matinal Ciclista a Sants, es donarà sortida a la Volta Ciclista a Catalunya. La competició catalana de ciclisme per excel·lència té també una part del seu recorregut als carrers del districte. Com cada any, l’última etapa de la Volta se celebra en un circuit amb sis pujades al cim de Montjuïc. Serà així com els fanàtics i curiosos podran veure de ben a prop les estrelles del circuit professional, el pròxim 28 de març.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.