Torna la Matinal Esportiva 2018 Gran Milla Bauhaus

Es realitzarà el 16 de juny al Passeig de la Zona Franca

Aquest 2018 com cada any, torna la Matinal Esportiva – Gran Milla Bauhaus, esdeveniment organitzat per la Federació Taula d’Esports de la Marina conjuntament l’Unió d’Entitats de la Marina, que es realitzarà dissabte 16 de Juny al Passeig de la Zona Franca. Aquest any l’organització ha canviat. Des de les 10.00 hores començarà la Milla de la Marina a càrrec d’una de les entitats de la Federació l’Agrupació Atlètica de Catalunya. Es recomana a les i els competidores i competidors que arribin a les 9.30 hores per preparar-se abans de competir.

Un cop hagi acabat l’entrega de premis, començaran les activitats esportives on hi hauran: Rubgi – BUC / Basquet – Club Esportiu la Marina / Tambori – Club Tomborí la Marina / Arts Marcials – Bushinninkiryu/ Activitats Dirigides – Ary Esports / Futbol – Escola de Futbol Angel Pedraza i Zona Franca Futbol Club / Beisbol – Club de Beisbol Barcelona / Escacs – Club d’escacs de la Cadena.

Aquestes activitats tenen com a finalitat fer participar a  veïnes i veïns de totes les edats, i motivar al barri a fer esports, apropar les diferents pràctiques esportives que hi ha al barri i transmetre valors a través d’aquesta eina. Es potenciaran els hàbits d’alimentació i estils de vida saludables a través d’activitats i iniciatives com per exemple repartiment de fruita, això gràcies a la col·laboració de Fruiteries Alhambra que com cada any ens fa una important donació de diverses fruites de temporada.

També comptem amb el patrocini de Bauhaus, Wala, Ibercaja i el Mercat de la Marina, que fan possible que aquest esdeveniment es pugui portar a terme. A més, per primera vegada comptarem amb col·laboració de la Marina F.M que estarà motivant a què la gent s’apropi i que pugui gaudir d’una jornada única al barri de la Marina, a més de la col·laboració de la Marina Viva que fa una gran tasca de comunicació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.