Durant aquestes setmanes, l’Associació de veïns del Polvorí, conjuntament tècnics municipals estan treballant per posar en marxa la rehabilitació de diversos blocs de pisos del Polvorí. Els edificis, situats al costat de la Plaça de Llorca, concretament un bloc al carrer de Fortuna i l’altre al carrer de Túria, són diferents de la resta dels de la zona, construïts anys després que aquests. Per aquest motiu i pel seu mal estat de conservació, es realitzaran obres per millorar la condició d’aquests edificis.

Ara per ara, encara no hi ha data d’inici de les obres, però, s’està decidint com subvencionar-les i quan posar-les en marxa. En principi, serà a través de la convocatòria de subvencions per a les rehabilitacions que ha tret Consorci de l’Habitatge de Barcelona en el marc del Pla de Barris per Comunitats de Propietaris que signin un conveni amb l’ajuntament de la ciutat.

Segons això, la rehabilitació constaria de dues parts. Per una banda, una primera fase d’estudis gratuïts, tant tècnic com jurídic i social per arribar a una valoració final del cost total de les obres necessàries en cada edifici. Per l’altra banda, a la segona fase tindria lloc la redacció del projecte de les obres, així com la realització de la rehabilitació com a pas final.

Durant tot el procés, la Comunitat de Propietaris rebrà assessorament i acompanyament tècnic i gratuït per part de diversos professionals, sempre que sigui necessari.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.