La Cursa dels Nassos acomiada el 2015 amb 10.500 inscrits

Com cada any la Cursa dels Nassos, l’última prova atlètica de l’any a Barcelona, ha estat un autèntic èxit. Aquesta 17ª edició ha tingut gairebé 10.500 inscrits, dels quals un 73% eren homes i un 27% dones. Els corredors han comptat amb vint llebres per marcar el ritme i el públic ha gaudit d’un ampli ventall d’atletes d’elit que han competit per guanyar una cursa de 10 quilòmetres. Va sortir a les 17:30 del carrer Selva de Mar i va finalitzar de nou a aquest carrer.

Els guanyadors d’aquesta Cursa dels Nassos 2015 han estat el Carles Castillejo en la categoria masculina, cinc vegades guanyador de la Curs. En segon lloc ha finalitzat Ayad Landassem i ha completat el podi Abdelaziz Merzougui. Tots tres, per sota dels 29 minuts. En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Lidia Rodríguez Serra, també per cinquena vegada consecutiva a la Cursa dels Nassos, seguida de prop per Jekaterina Patjuk i Marta Galimany en segon i tercer lloc, respectivament.

Per la seva banda, els resultats de Cadira de rodes han estat en primer lloc per a Jordi Fusta, en segon lloc per a Roger Puigbo i en tercera posició per a Richard Mais.

A continuació adjuntem una galeria de fotografies de la darrera cursa atlètica de l’any a la capital catalana. Juan Asensio Jaraba n’és l’autor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.