La Font Màgica de Montjuïc, tancada per tasques de manteniment

Després de les festes nadalenques i d’un repertori especial de nadales i música tradicional, la Font Màgica de Montjuïc roman tancada des del passat 7 de gener per realitzar el seu manteniment anual ordinari. No serà fins el 19 de febrer de 2016 quan l’estructura font tornarà a posar-se en marxa amb nous espectacles.

Aquestes tasques ja s’han iniciat i permetran la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels quaranta-quatre llacs i les quatre cascades de l’eix Maria Cristina. També es durà a terme la neteja i la desinfecció dels vasos i dels sis-cents vidres de l’interior de la instal·lació.

El joc d’aigües, música i colors arribarà de nou el 19 de febrer amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes fins al 26 de març, i a partir del 31 de març tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges.

Una font amb 2’5 milions de visitants cada any

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants l’any i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món. A més, va ser l’escenari enguany dels actes de celebració de Cap d’Any a Barcelona i sol ser-ho de l’acte final de les festes de la Mercè amb el Piromusical, fet que el converteix en un punt emblemàtic per a les celebracions a Barcelona.

Així mateix, compta amb un web propi on s’hi pot consultar tot tipus d’informacions, com els orígens i història de la font, la trajectòria i evolució des de la seva inauguració al 1929, dades actualitzades sobre el funcionament, horaris de les coreografies i informació diversa d’actualitat.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.