La Taula d’Esports assumeix la gestió del poliesportiu La Marina

Redacció i fotografia: Vanesa Alemán

Ja fa més d’un any que el poliesportiu la Marina va obrir-se per enriquir l’oferta esportiva que existia al barri. Actualment, totes les tardes, els nens poden realitzar esports tan variats com basquet, handbol, futbol sala o voleibol. A més a més, als matins, les pistes del poliesportiu estan ocupades per veïns i veïnes jubilades que s’apropen fins a les instal·lacions per a practicar balls de tota mena, informa el president de la Taula d’Esports, Andreu Farrera: “Estem en el bon camí però encara falten espais tan importants com una sala de fitness, una sala de màquines o una piscina”, continua reivindicant.

Des del passat 1 d’abril, la Taula d’Esports de la Marina és l’encarregada de gestionar tot el poliesportiu. Farrera afirma que aquest traspàs era necessari i que es venia reivindicant des de fa temps amb l’objectiu “que els espais municipals estiguin gestionats des del barri i per al barri”. No obstant, però, comptar amb els recursos econòmics necessaris continua essent el principal desafiament en aquesta nova etapa. “l’Ajuntament no es fa càrrec de totes les despeses del poliesportiu sinó que són les entitats que l’utilitzen qui hauran d’assumir-ne una part. Aquest any, les entitats pagaran 11.850€ aproximament i l’Ajuntament uns 43.000€”. Aquest diners es destinen a pagar els sous dels tres treballadors del poliesportiu,  i també a fer front a les assegurances.

L’altre desafiament de la Taula d’Esport és aconseguir l’inici de la construcció de la segona fase del poliesportiu, que contempla la construcció i gestió d’una piscina municipal. Per aconseguir això, Farrera afirma que la Taula d’Esports pressionarà al nou govern perquè iniciï els tràmits. A més a més, es volen fer diverses millores a les pistes ja construïdes. Per exemple, actualment, les línies dibuixades a les pistes, que limiten els terrenys de joc dels diferents esports, estan fixades amb cinta d’adhesiva i no amb pintura. Ferrera assegura que a causa d’això hi ha hagut quatre jugadors lesionats greus. “Els esportistes van trepitjar la cinta adhesiva i es van quedar clavats a causa del canvi de terra”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.