La mini biblioteca d’Eduard Aunós inaugura el contacontes infantil

Contacontes a la mini biblioteca d'Eduard Aunós // Iris Vieiros
Contacontes a la mini biblioteca d'Eduard Aunós // Iris Vieiros

La mini biblioteca d’Eduard Aunós ha realitzat avui la primera lectura de contes infantils, per a nens i nenes a partir dels tres anys. Aquesta mini biblioteca és un espai que es troba en l’Associació de Veïns d’Eduard Aunós i que pretén fer funcions de centre de lectura, estudi i oci dels nens i jovent d’aquest barri. Així, tal i com ha assegurat el president de l’associació, Jordi Cortés, “els nens poden venir a estudiar i fer els deures després de les seves classes”.

Aquesta iniciativa, com a centre afiliat a la Biblioteca Francesc Candel, va sorgir amb l’objectiu d’impulsar uns certs hàbits entre els nens i nenes d’Eduard Aunós i “evitar que s’estiguin tot el dia al carrer i que, pel contrari, facin altre tipus d’activitats que els puguin enriquir”, ha explicat el president.

A més dels contacontes, també es fan altres activitats com animació a la lectura, sol·licitud de llibres, dibuix i pintura i, fins i tot, tallers de ceràmica, amb totes les instal·lacions i material que es necessita per fer cadascuna d’elles.

Per últim, aquest centre també vol exercir un recolzament psicològic i pedagògic cap aquest col·lectiu de nens, a través dels educadors socials que visiten cada setmana el local.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.