El barri de la Marina ultima els detalls de l’arribada de Carnestoltes

El dijous 24 de febrer arriba Carnestoltes. La Marina es prepara per a un gran esdeveniment on els veïns i veïnes podran gaudir d’un munt d’activitats per als més petits.

El dimecres 23, a partir de les 18 h a l’associació “La Marina Viva”(carrer Mare de Déu de Port, 279), els nens i nenes d’entre 5 i 10 anys podran assistir a la creació d’una “màscara carnavalera”, un taller on podran utilitzar la seva imaginació al màxim per crear una màscara amb materials com la llana, plomes, feltre i diferents tipus de peces decoratives. Per assistir-hi, els participants s’hauran d’inscriure per Whatsapp o trucant per telèfon (629 291 680).

El dia 24,a partir de les 17:30 h als Jardins Can Farrero (passeig Zona Franca, 116), es podrà assistir al Dijous Gras. Es donarà el tret de sortida al Carnestoltes on els assistents hauran d’acudir disfressats i amb ganes de gaudir d’una tarda plena d’espectacles de màgia. Tot el que vulgui participar, s’haurà d’inscriure al Centre Cívic Casa del Rellotge.

Finalment, el dissabte 26 d’11 a 13:30, se celebrarà el “Carnaval infantil de la Marina” a la plaça Marina. L’esdeveniment, organitzat per La Marina Viva, es dividirà en tres partes, a les 11:30 començarà el concurs de disfresses, a les 12:30 el Ball de Carnaval amb la companyia “Pentina el Gat” i partir de les 13:15 es lliuraran els premis.

Amb tot i això, aquest any no es farà la tradicional rua de Carnestoltes a la Marina, que queda posposada pel juny. Els llocs més propers on els veïns i veïnes del barri podran gaudir de la rua de Carnestoltes serà apropant-se al districte de les Corts o al de l’Eixample.

 

 

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.