Arriba el torn de la cultura mediterrània als Jardins…

Després d’endinsar-nos en la cultura índia i asiàtica, aquest dissabte, 13 de novembre, és el torn de la mediterrània. Els Jardins de la Mediterrània oferiran una nova activitat culinària pels nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. L’activitat s’emmarca dins del projecte Tot un món per a tu als jardins de la Mediterrània, que té per objectiu apropar i conèixer millor les cultures que conviuen al barri.

En Zuhair, de la fundació Mescladis, ha preparat el taller “Fogones antirumores”, un taller infantil on cuinarà falafels. Es tracta d’un plat típic de la gastronomia d’Orient Mitjà que s’ha anat introduint a la nostra dieta amb un gran èxit. I mentre en Zuhair prepara el plat estrella i explica la recepta, els infants i assistents podran gaudir i escoltar les mil i una històries sobre el tradicional plat del seu país.

A més, al llarg del dia, es faran activitats de rumba catalana amb José Luis Serrano i diversos tallers de cuina mediterrània, la protagonista d’aquesta jornada que s’estendrà de 17:30 a 19:30h. El taller se celebra a la plaça dels Jardins de la Mediterrània.

Animeu-vos!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.