Èxit de la campanya solidària per La Palma

El passat dissabte, Áncora, el centre cultural de l’Àmbit de la Dona, va organitzar una festa de recollida solidària pels afectats per l’erupció del volcà de La Palma.

La recollida de productes i aliments diversos és el resultat d’un mes de col·laboració i participació entre diverses associacions del barri demostrant, una vegada més, que la unió de barri fa la força.

De fet, la Maria Ortega, una de les organitzadores, comentava emocionada “estic orgullosa del meu barri”. Pel que fa a la cooperació, assegura que no s’ esperaven l’acollida que ha tingut, ja que observen que tothom ha participat i ha aportat el seu granet de sorra.

Així mateix, posa l’èmfasi en la potent xarxa veïnal: “Es torna a demostrar l’esperit solidari que ha tingut sempre el barri i que des d’Áncora hem impulsat. La Marina és tot solidaritat, del primer fins a l’últim veí.”

L’Elisabeth, companya de la Maria, continua fent el recompte, però afirma que s’ha aconseguit al voltant de 100 capses de productes d’higiene i menjar per a persones celíaques i per animals.

A més dels veïns i veïnes i les organitzadores d’Áncora, es van veure cares conegudes en representació institucional com és el cas de la Jessica Albiach, diputada d’En comú podem al Parlament de Catalunya. Assegura que “quan es tracta de fer front a una desgràcia no hi ha fronteres. Ens solidaritzem no només de paraula sinó també de fets”. Altrament, posa el focus en la importància de la coordinació veïnal destacant que la Marina “és un barri clau sobretot per l’organització i la vertebració que tenen els veïns i les veïnes”.

Així doncs, la Marina ha tornat a demostrar l’esperit solidari i la cooperació veïnal, que tant la caracteritza.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.