El Punt Multimèdia FAB Casa del Mig celebra el seu 20è aniversari

L’equipament tecnològic de la Casa del Mig celebra els seus vint anys amb una tarda de portes obertes, dansa, activitats i espectacles de llums al parc de l’Espanya industrial.

El divendres a les 17h de la tarda, desplaçaran les màquines que habitualment utilitzen al parc per tal que la gent pugui observar com funciona l’Espai Maker, un espai de fabricació i creació tecnològica. Al voltant de les 20h, els alumnes del curs de videomapping narratiu projectaran un mapping sobre la façana de l’edifici i, posteriorment, tots els presents podran gaudir del “Ejército de la Luz”, un espectacle ple de música, llums i coreografies a càrrec de la companyia Brodas Bros.

El Punt Multimèdia va posar-se en marxa el novembre de 2001. L’objectiu va ser convertir-se en un centre que oferís noves eines tecnològiques multimèdia a través d’ activitats, formació, exposicions, conferències i concursos, entre altres. Totes elles amb la finalitat d’ afavorir la divulgació tecnològica al Districte.

De fet, avui dia, l’equipament municipal, ha rebut més de 300.000 persones i ha ofert més de 800 cursos tecnològics. També ha participat en esdeveniments de la ciutat i en diverses activitats col·laboratives amb entitats i equipaments del Districte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.