Un Nadal ple de somriures i solidaritat a La Marina

IRIS VIEIROS|

Aquest dissabte 4 de gener s’ha celebrat a la Plaça de la Marina la recollida de les cartes dels Reis Mags per part dels tres Carters Reials. L’acte ha tingut lloc a les 18 hores i ha anat acompanyat d’una xocolatada popular i animació per als més petits. Aquests esdeveniments han estat organitzats per la Unió d’Entitats de La Marina i La Marina Viva. 

Paral·lelament i amb motiu de les festes nadalenques, aquests dos ens també han cel·lebrat el mateix dia a les 18:30 hores la campanya ‘Per Nadal tots sumem!‘, de recapta de material escolar. Maria Santiago, membre de la junta organitzadora de la iniciativa, explica que la idea va sorgir d’una manca de material escolar que té el rebost de Cáritas, l’encarregada de la posterior distribució dels productes aconseguits.

LA MARINA VIVA
Els tres Carters Reials junt amb l’equip de col·laboradors de la Unió d’Entitats de La Marina i La Marina Viva // LA MARINA VIVA

Al mateix temps aquest dissabte s’ha complert la segona jornada de la recollida de joguines ‘Un Nadal per somriure’, organitzada pel Diari de La Marina, Sants-Montjuïc Ràdio (102.5 FM) i l’Associació de Veïns de Sant Cristòfol, amb la col·laboració d’Imagina Ser Feliz i la Joia de Montjuïc. La recapta es farà fins el 5 de gener de 17 a 21 hores a la Plaça de la Marina. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.