Festes majors… unes s’acaben i d’altres s’inicien… seguiu gaudint-les!

Els diables de Port i els gegants de la Marina. Foto: La Marina Viva

Text: Andrea Bello Fotos: Marina Viva i Josep Vicens.

Com cada any l’arribada de l’estiu a La Marina ve acompanyada de festa. Des de principis de Juny amb les Festes Majors de Can Clos el barri dóna el tret de sortida a una temporada plena d’activitats acompanyada pel bon temps.

La festa Major de Can Clos va donar el tret de sortida.

La Festa Major de La Marina també escull aquestes dates per unir a totes les barriades en una sola festa. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’arribada de l’estiu i el final del curs escolar Les Bacanals són una manera perfecta de celebrar i gaudir plegats, fer veïnatge i compartir amb la família.

 

Enguany la Festa Major es va iniciar el dia 21 de Juny amb el pregó a càrrec de les noies campiones de la Divisió d’Honor Catalana de Rugbi del BUC, que va anar acompanyat pels parlaments de la regidora del districte, Laura Pérez, i el president de la unió d’entitats, Antonio Guillén, el missatge va ser clar: Tothom a gaudir de les festes! I així va ser, aprofitant que aquest any dilluns era festa, tot el cap de setmana va estar ple d’activitats: correfoc, concerts i activitats per a menuts i grans. A més com a novetat enguany al carrer del Foc es va situar un punt Lila per lluitar contra les agressions masclistes.

Després de les bacanals del barri, va ser el torn de La Vinya. Foto: Marina Viva

Però la festa no va acabar aquí, ja que es van sumar les festes d’Illa Metalco i del 28 de Juny a l’1 de Juliol també es van dur a terme les festes de la Vinya. El 29 de juny Sant Cristòfol també ha començat les seves festes tot i que el plat fort serà el cap de setmana del 5 al 7 de juliol. Enguany, El Polvorí tancarà la temporada festiva al barri, les seves festes es faran del 12 al 14 de juliol. ( vegeu els programes de les que manquen a la pàgina…. ). Esperem que hàgiu gaudit molt!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.