La Marina Viva i l’Esplai Tr3smon disposaran d’un espai compartit

Les dues associacions s’han mostrat satisfetes amb la decisió de l’Ajuntament

Alba Domínguez

El districte de Sants Montjuïc ha cedit el local de titularitat municipal a la Marina Viva i a l’Esplai Tr3smon. Anteriorment, era un local que estava utilitzat per la l’esplai la Platgeta, però aquest ha plegat i el districte ha decidit que la millor opció era que aquestes dues entitats compartissin el local.

Es tracta d’un espai de planta baixa situat a prop dels jardins de la Mediterrània amb entrada pel carrer de la Mare de Déu de Port.

Cada entitat disposarà de sales que siguin exclusives per a realitzar els seus projectes, però també hi haurà una sala polivalent,  és a dir, una sala comú que podran utilitzar les dues associacions. Ambdues entitats s’han trobat d’acord amb la decisió i valoren positivament tant el local com el fet de compartir-lo amb una altra associació.

En Dani Fernández, dinamitzador de La Marina Viva, declara que estan satisfets amb la decisió, ja que porten fent reunions des de fa 7 anys i tenien l’objectiu d’aconseguir un local. A més, compartir espai amb una altra entitat no els hi suposa cap problema, ja que totes les activitats les realitzen amb altres associacions.

Per la seva banda, la Carla Genís, monitora de l’esplai Tr3smon, afirma que ja li van explicar a l’Ajuntament que no necessitaven un espai exclusivament per ells, ja que només realitzen activitats els dissabtes i alguns dies per fer les reunions. Per tant, tenir un local exclusivament per ells seria desaprofitar espai.

Malgrat que La Marina Viva i l’Esplai Tr3smon ja tinguin ganes de fer-ne ús, encara no han pogut realitzar cap activitat, excepte deixar material o alguna reunió. Estan pendents de l’Ajuntament, ja que ha d’arreglar alguns aspectes de manteniment com les humitats. En Dani explica que un cop firmin el conveni començaran a pensar una data per a inaugurar el local.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.