FOTOGALERIA: Així han anat les Activitats familiars al Centre Cívic La Cadena

El Centre Cívic La Cadena ha tornat a iniciar el cicle Dissabtes en cadena, un cicle familiar que té lloc el darrer dissabte de cada mes.

L’activitat ha començat a les 11 h amb la primera mitja hora d’activitats no dirigides amb els pares i els fills. El relleu l’ha protagonitzat el contacontes de la Xènia.

Passats els dos quarts d’una,  els menuts i grans han participat en una activitat de Biodansa, una branca de la dansa on es treballen les emocions i fomenta la creativitat, la vitalitat i afectivitat.

“És una manera de gaudir del moment, nosaltres aprenem amb la biodansa valors com ser ecològics, la solidaritat. És una manera de ser feliç i esperar que l’entorn ho sigui” ens ho ha explicat l’Erbenia Bento, facilitadora de Biodansa. “Deixem les preses i les obligacions fora i gaudim del moviment corporal a través de la música”, ha afegit l’Eva Gómez la seva companya.

La música mou els sentiments

La Marta (mare de la Clàudia i la Laura) ens ha reconegut, “crec que aquest cicle esta molt bé, per a que coneguin altres nens del barri i s’ajuntin”. I sobre quina activitat li entusiasma més “la lectura de contes ens agrada molt, per descomptat he repetit l’experiència i tornaria. Tenir temps per estar juntes és el més complicat de tenir i ho agraeixo”.

Pel febrer l’activitat se centrarà amb treballs manuals vinculades amb la festivitat de carnestoltes i al març la música en directe del cantautor Jordi Tolosa de l’Esquirol oferirà cançons de creació pròpia.

A l’abril (28 abril) l’activitat es desplaçarà al Graner, amb motiu de la setmana de Sant Jordi i canviarà l’horari a la tarda, on es farà teatre en família amb “El cafè de la Marina” de Joan de Segarra presentat per la companyia de Montgat, Institut de la Mediterrània de Montgat.

L’entrada malgrat és gratuïta

Lectures de contes, jocs de taula, esmorzars, balls, música i treballs manuals són algunes de les activitats que es realitzaran cada dissabte en els tallers i que avui hem tingut el plaer de compartir amb alguns veïns i veïnes afortunats.

Per a la pròxima ocasió per gaudir-la caldrà esperar fins al 24 de febrer.

Protegim als infants. Malgrat hem tingut el consentiment dels pares de forma verbal en el moment de fer les imatges, hem decidit publicar les imatges amb una capa de distorsió sobre les cares dels infants per seguretat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.