La Salomon Run torna a Montjuïc

Un dels punts més coneguts dels 10 km de la prova és la pujada de les escales de Jean Forestier, amb més de 1.000 esglaons que posen a prova als runners

marca.com

Albert Aguilar

Torna l’emoció de les curses de running al cim de Montjuïc amb la celebració de la Salomon Run Barcelona. L’edició d’enguany serà la vuitena de la prova i es durà a terme el 15 de maig.

La Salomon Run Barcelona és una cursa coneguda per la particularitat del seu recorregut, localitzat en la zona de Montjuïc, ple de desnivells i canvis de terreny. Un dels punts més coneguts dels 10 km de la prova, és la pujada de les escales de Jean Forestier, amb més de 1.000 esglaons que posen a prova els corredors. Tampoc no passen desapercebudes les increïbles vistes de la ciutat i la mar, que són el fermall perfecte per a una cursa com poques.

Per a aquesta vuitena edició, la Salomon Run Barcelona disposarà de 3.000 dorsals i les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web de la cursa. Es proposen 4 categories masculines i 4 de femenines, amb la següent distribució per edats: Junior (16-18 anys), Senior (19-39 anys), Master (40-49 anys) i Master 50 (+ de 50 anys).

La prova arrencarà a les 9.00 hores des de la Font Màgica de Montjuïc, amb un inici exigent: una bona ració d’esglaons, l’MNAC i les màgiques escales de Jean Forestier acompanyaran els corredors fins als jardins de Joan Maragall i l’Estadi Olímpic i els veuran entrar en un dels punts més especials del recorregut: el Poble Espanyol. Al llarg de tot el recorregut, s’hauran de superar molts desnivells i canvis de terreny. I tot això lluny de la bullícia dels cotxes i de l’asfalt. Esperit d’aventura i muntanya a la mateixa ciutat. Sí, és possible.

A més de la cursa de 10 quilòmetres, organitza també una fi de festa que és tot un repte per als quàdriceps: la Salomon Run Vertical, on 32 homes i 16 dones tractaran de ser els més ràpids a pujar les escales de la Font Màgica.

L’any 2021, el guanyador en la categoria masculina va ser el corredor Mohamed Elghazouany amb un temps de 33′ 51″, el podi el van completar Xavier Figuerola Ortín i Ricardo Esclapez Pizana. En la categoria femenina María Constança Begliardo va ser primera classificada, amb un temps de 43′ 42″. Marta Palau Garriga i Georgina Inglavaga Escudero van completar el podi de la prova.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.