Áncora i Sant Antoni reforcen els seus vincles amb tallers per als residents

El Centre Cultural Áncora ha organitzat aquest mes d’abril una jornada d’activitats conjunta amb la Clínica Sant Antoni amb l’objectiu d’augmentar la relació entre les dues entitats i alhora projectar-les a la resta del barri. Com a exemple, el 25 d’abril les dones d’Áncora van ensenyar la gent gran de la residència a fer manualitats, com una flor de paper.”Va ser una jornada espectacular, on van col·laborar tots plegats amb molta il·lusió”, explica l’Elisabeth Cardenas, del Centre Àncora.

Les pròximes activitats seran al maig. El dia 4, a les 12, s’organitzen unes portes obertes a la Clínica Sant Antoni. El 14 de maig, s’exposaran a la festa preparada per la Unió d’Entitats de la Marina les flors de paper que van elaborar les col·laboradores d’Àncora amb els residents. Finalment, el 22 de maig, el Centre Àncora realitzarà, com cada any, la paellada popular als Jardins que queden darrere del centre, on també assistiran membres de la clínica.

La proposta del Centre Àncora és, segons detalla l’Eli, donar suport amb activitats i tallers voluntaris a la gent gran resident de la clínica “per ajudar-les a passar el temps amb distraccions i manualitats, alhora que connecten amb el barri i el seu entorn més proper més enllà de la família”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.