L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, presenta les seves propostes per al districte

Andrea Bello

El Partit Socialista de Catalunya ha celebrat un acte per presentar el seu candidat a alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i les propostes del seu programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Veïns de tot el districte han omplert la sala polivalent de la biblioteca on s’ha celebrat la convenció municipal. L’acte ha comptat amb la presència de la consellera del PSC al districte de Sants Montjuïc, Àngels Boix, la regidora de l’Ajuntament, Montserrat Ballarin, el secretari del PSC al districte, Albert Deusedes i l’alcaldable, Jaume Collboni.

Durant l’acte s’ha criticat el govern actual d’Ada Colau per la seva ineficàcia a l’hora de dirigir la ciutat. S’ha remarcat la fallida en garantir la seguretat, la manca de capacitat per rebaixar els lloguers o el fet que només s’hagin obert un total de 3 escoles bressol.

Per la seva part Deusedes ha explicat algunes de les propostes per al barri de La Marina, com la construcció de les piscines municipals. També s’han explicat altres projectes per al districte com la urbanització del passeig de la Zona Franca o la construcció d’una ludoteca a La Font de la Guatlla.

Els veïns han pogut participar de l’acte fent les seves queixes sobre el que s’ha exposat o proposant noves iniciatives perquè es pugui estudiar la seva incorporació al programa electoral.

Collboni ha explicat que el que es vol aconseguir amb la convenció és “Recollir les propostes i les idees del veïnat i les entitats per veure com es pot fer evolucionar el barri”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.