Set fantàstics i un Gotelé a No Som Sants

Angela Sánchez, jordi Roca, Senyoreta X, Silvia Depares, Araitz Pippers, Gabriel Coromines i Hector Nistal
Angela Sánchez, jordi Roca, Senyoreta X, Silvia Depares, Araitz Pippers, Gabriel Coromines i Hector Nistal

Estrenem la quarta temporada canviant de dia. I doncs, a partir d’ara No Som Sants emetrà en directe els dimarts de 20 a 22 hores del vespre.  Recuperem d’aquesta manera les dues hores de temporades anteriors. I en aquest sentit, la familia creix i creix fins a arribar als vuit membres. En efecte, Sílvia Depares i Jordi Roca seràn els encarregats un any més de conduir l’espai radiofònic més simpàtic i esbojarrat de La Marina Fm. A més a més, la Sílvia continua liderant, a petició dels nostres fans, la secció de curiositats. Alhora, enguany torna a assumir el repte de lidiar amb la part més tècnica del nostre Magazine.

Però anem per parts. Vuit col·laboradors donen per a vuit seccions. En primer lloc, L’Araitz Pippers deixa enrere els modernets, les professións i altres enemistats manifestes per parlar-nos de les anècdotes més inversamblants d’un amic o d’una amiga. O això diu. En aquest primer programa, ens explica la història d’una cangur. Vosaltres que farieu? El fill prògim torna a casa en aquesta nova temporada. El Guillem Estadella també estarà amb nosaltres per fer-nos riure amb els seus monòlegs més divertits. La novetat, emperò, ens arribarà de la mà del Gabriel Coromines. Ell serà l’encarregat cada setmana de parlar-nos de tota l’actualitat esportiva. En aquesta ocasió, ens explica la broma pesada d’alguns jugadors del Barça. També, repassa els resultats de la darrera jornada de lliga i ens informa “just in time” dels partits de la Champions League.

A la segona hora del programa, la Sílvia Depares prepara una secció temàtica sobre les noves paraules que la RAE ha inclòs al seu diccionari. Voleu descobrir-las? Doncs escolteu-nos! A continuació, l’Hector Nistal ens posarà al dia de totes les novetats teconològiques. Avui, ens ha anunciat un nou complement automovilístic que ens serà de molta ajuda. També ens parla del Chrome OS. L’Angela Sánchez Orti és la nova titular de serieliculatre” Una secció que pretén acostar-nos al món del cinema, de les sèries i també del teatre.  En aquest primer programa ens ha parlat de Spectre, el nou film de Sam Mendes, del documental sobre la vida de Malala, i també dels recents galardonats amb els premis Ondas. En setena posició no ens podem oblidar de la col·laboradora més enigmàtica de No Som Sants. Avui és la Laia, demà serà la Carla i la setmana vinent la senyora X. Molts noms sense rostre per a una secció que intentarà setmanalment extreure’ns el nostre “Gotelé”No heu entès res? Doncs animeu-vos a escoltar-nos i us sorprendreu! I per cert, per els més mandrosos o menys online, ens podeu reescoltar tots els dissabtes de 12 a 14 del migdia!

 

No teniu excusa, el primer No Som Sants de la temporada a un sol click!! Jo de vosaltres, no m’ho perdria!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.