Les entitats celebren una Festa de la Primavera d’èxit

Foto i text I Alejandro Flores

Semblava que la pluja no ho permetria, però la unió de les entitats de la Marina va consolidar una Festa de Primavera on el veïnat del barri va gaudir dels colors de les flors i les decoracions de les parades. La treva meteorològica als Jardins de Sant Cristòfol donava la benvinguda a l’època de l’any més florida, enguany amb un episodi de sequera, que cobrava encara més sentit el fet que les entitats participants, enguany una vintena, decoressin els seus aparadors de flors amb material reciclat. 

Van ser molts veïns i veïnes que s’hi van apropar per participar als tallers organitzats per les entitats: decoració de testos, pintacares, horts cassolans i tot tipus de treballs manuals per dinamitzar una festa “d’èxit absolut”, com ho traslladaven les diferents persones participants. “Hi ha moltíssima gent, molts veïns i veïnes d’han apropat per gaudir de la Festa de Primavera i la Mostra d’Entitats de la Marina” comentava la Toñi Fernández, del Centre Cultural Estrelles Altes. 

Hi van participar, entre d’altres, l’Associació Esclat, l’Esplai Tresmon, Folk Montjuïc, la Societat Coral Joia de Montjuïc, el Centre Cultural Estrelles Altes, la Nova Barcelona, l’AVV Eduard Aunós, l’Associació Cultural Tramuntana, la Marina Viva, l’Escola Dominical Undebel, l’AVV Sant Cristòfol, el Casal la Vinya, el Barcelona Universitari Club de rugby, el Club d’Escacs la Cadena, l’AVV Can Clos, Familiars Cuidadors de Persones Dependents, Àncora (Centre Cultural de l’Àmbit de la Dona), l’Associació Sardanista Catalana, Vilaveïna i la Chalmeta. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.