El districte de Sants Montjuïc prepara dues activitats sobre la naturalesa al barri

El districte de Sants-Montjuïc ha realitzat un projecte formatiu de guies naturals, és a dir, formar joves disposats a fer de guies per la natura del barri. Malgrat que el curs ja ha acabat els joves participants han de fer un retorn social, és a dir, posar en pràctica tot el que han après.

Per aquest motiu, s’han organitzat dues activitats per tots els veïns que ho desitgin. Aquestes activitats es faran el divendres 24 i el dissabte 25.

Les rutes estaran obertes els veïns

La primera serà una excursió per Montjuïc, pel Camí de l’Esparver fent emfàsi en la biologia de les plantes. Aquesta activitat durarà aproximadament dues hores.

L’activitat del dissabte 25 es farà al Jardí dels Drets Humans i aquest cop el tema a tractar serà la flora situada en aquest jardí.

Aquestes activitats han tingut molt bona acollida entre els veïns de la Marina, perquè s’estan omplint totes les places per les excursions proposades.

Les places són d’entre 10 i 15 persones però “no estem tancats a un número, de fet hem tingut activitats semblants a aquestes on hem arribat a tenir 22 persones” ens ha dit l’organitzador Julián Castro.

La mitjana d’edat dels participants va des dels 40 als 60 anys, però tothom és benvingut. Fins i tot, s’estan preparant unes activitats per a nens i joves “nosaltres el que ens proposem és fomentar l’interès de les persones del barri en la natura”, ha afegit Castro.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.