Les activitats de la Mercè tornen un any més a la Marina

Els Jardins dels Drets Humans i Can Clos acolliran activitats per la Mercè d’enguany, mantenint així l’aposta d’una festa major descentralitzada, amb més varietat d’espais i dedicada a les arts de carrer. D’igual manera també es mantenen les restriccions adoptades l’any passat amb límit d’aforament i reserva prèvia d’entrades.

Des del 24 al 26 de setembre els Jardins dels Drets Humans seràn un dels escenaris del Festival Mercè Arts de Carrer (MAC), en què participen més de 114 companyies d’arts de carrer.

En diferents franges horàries els veïns i veïnes podran gaudir d’un seguit d’espectacles que van des de la dansa, amb l’espectacle Meeting Point on a través de ritmes breack dance i hip-hop ens descobreixen la història d’un retrobament; passant pel clown, amb l’espectacle Herència, que reflexiona des de l’humor sobre el món que estem deixant; així com el teatre i la poèsia amb l’espectacle Time to loop; i fins a música, amb el concert Quotidiafonismes amb instruments de material reciclat.

Per cada franja horària l’aforament és limitat, per tant s’han de demanar les entrades amb anterioritat a través de la web de La Mercè o de l’aplicació mòbil a partir del 16 de setembre. També hi ha una cinquantena d’entrades reservades per als veïns i veïnes que es poden demanar a l’Espai Veïnal Química, trucant al 93 707 06 14 o enviant un correu a dte03_quimica_direccio@bcn.cat.


Paral·lelament, des de l’Associació de Veïns de Can Clos han organitzat també un seguit d’espectacles per a menuts i grans a la seva plaça central el dia 24 de setembre, per celebrar la Mercè. A les 19 h donen el tret de sortida amb Màgia i Pallassos, i després doble concert amb Reuni2 i Descontaminación.

També cal reservar entrada prèviament enviant un mail a canclos.av@gmail.com.

Un any més podem gaudir d’una Mercè de proximitat, tot i que les activitats no s’acaben aquí a la Marina, hi ha un munt a tot el districte i a tota la ciutat que us animem a investigar a la web oficial de La Mercè. A gaudir de la Festa Major de la ciutat!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.