Surt la licitació per l’avantprojecte de la piscina municipal de la Marina

Amb un pressupost de més de vuitanta mil euros, el govern fa el primer pas per a la materialització del complex esportiu la Marina. Segons ha comentat el regidor del districte, Marc Serra, “volem que el projecte tiri endavant el mes ràpid possible, tot dependrà de la seva complexitat, però, si més no, el volem deixar enllestit i amb les obres programades abans d’acabar el mandat, i si fos possible amb les obres ja iniciades”.

La licitació de l’avantprojecte de la piscina municipal i les sales de fitness completarien l’actual poliesportiu de La Marina, convertint-se l’equipament en un Centre Esportiu Municipal (CEM).

La piscina municipal és una vella reclamació veïnal i un dels compromisos que el govern Colau adoptava amb el barri, “ja es va complir una primera part amb el poliesportiu, però encara quedava la piscina. Ara que tenim un marc pressupostari una mica més clar, després de la pandèmia de la Covid-19,  s’ha decidit apostar per la piscina i així fer efectiu el nostre compromís” explica el regidor.

El projecte permetrà construir 4.640 m2, repartits entre el centre fitness i el centre aquàtic. El primer comptarà amb diverses sales i vestidors, i el segon tindrà amb  una piscina de 312,5 m2 i una altra petita de 75 m2.

El procés encara està en una fase inicial, però segons afirma el regidor, “hi ha propostes molt interessants “. El termini per presentar els projectes a la licitació acaba el 29 de setembre, a partir d’aquí s’escollirà el guanyador i es treballarà amb l’equip d’arquitectes i el veïnat per atendre a les necessitats i concretar el projecte definitiu del futur CEM La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.