Comença el Gran Recapte 2020, en una edició especial

Des d’ahir dilluns ja podeu fer les vostres donacions al Gran Recapte d’AlimentsAquests any, però a conseqüència de la pandèmia, no es farà la recollida física d’aliments, sinó que es durà a terme a través de donacions virtuals d’aliments a la caixa dels supermercats.

Aquesta és una edició diferent i important, com ha explicat Roser Brutau, presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, qui organitza el Gran Recapte: “es tracta d’un gran Recapte que serà un gran repte, donat el complicat moment d’emergència social que estem vivint actualment”. És per això que aquest any els organitzadors s’han posat com a objectiu arribar als 6 milions de quilos d’aliments.

Una xifra elevada considerant que la mitjana d’anys anteriors és de 4,5 milions de quilos, tot i això Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc dels Aliments de Barcelona diu que confien “en la solidaritat que la ciutadania ha demostrat any rere any envers el Gran Recapte per aconseguir el millor resultat possible”.

Una edició més necessària que mai a la que també s’hi suma el comerç de proximitat. Hi participen vora uns 700 establiments de petit comerç. Les donacions es faran a través d’uns tiquets per valor de 3 € que serviran per adquirir productes d’alt valor nutritiu com carn, ous o peix.

Dit tot això, com puc fer la meva donació:

Entre el 16 i el 21 de novembre tinc diferents opcions:

  • A la caixa del supermercat. 
  • A través de BIZUM inserint el codi 33596.
  • A través de la pàgina web del gran recapte: www.granrecapteonline.com 

Totes aquestes donacions aniran destinades a la posterior compra dels aliments, els quals seran distribuïts als diferents bancs d’aliments per a ser repartits a aquelles famílies i persones que més ho necessitin

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.